Office Update, Before and After

The space didn’t reflect the young, sharp business owner and his executive staff. They needed something smartly updated and mindful of investing too much into a space that this successful company might outgrow. I chose to turn my back on elements that would drain a budget and chose to focus on high impact. We couldn’t be more unanimously pleased with the results.

After

PKE_1284-EDIT

Before

receptionfromright

After

PKE_1279-EDIT

Before

flexspacesouth of stair

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s